Yenimahalle İlkokulu

Vizyon: YENİMAHALLE İLKOKULU olarak Öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan, yeniliklere açık, araştırarak öğrenen, ileri görüşlü; etik değerlere sahip bireyler yetiştiren, öğrencisiyle birlikte çevresini de etkileyen, Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilimizde tercih edilen nitelikli bir eğitim kurumu olmak için varız.

Misyon: Öğrencilerimizi; ulusal ve kültürel değerlere sahip çıkan, Kendi kendisini yönetebilen, Yaratıcı düşünceye sahip, araştırmacı, Duygusal olarak dengeli, İnsan haklarına saygılı, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı bireyler olarak ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirip, Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli olmalarını, Milli ve manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık, özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlayarak, hayata ve bir üst öğretim kurumuna hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.30 derse başlama 14.20 bitiş